Endelig! Jeg har ventet så lenge….

….og nå er den her. Iallefall snart er den her. Det vil si, at delene skal skrus sammen og så er min nye, stasjonære pc klar til bruk! Heldigvis er Mannen i Heimen fagmann på området, så han han fikk i oppdrag å bestille deler og sette alt sammen, installere og oppgradere, slik at jeg om noen timer kan sette meg ned ved min nye stasjonære pc og bare logge inn. Jeg gleder meg. Det er ikke helt det samme å blogge, leke med bilder og lignende på en liten minipc. Men kanskje det viktigste av alt: Få lagt over alle strikkeoppskriftene jeg har liggende på backupen, slik at jeg kan ha alle oppskrifter på ett sted!

Legg merke til det blå armbåndet han har rundt håndleddet. Jeg lo godt da jeg så det, for i andre enden sitter det en klype som han har festet til kabinettet. Og grunnen; ikke gi kompontentene støt. Alt man ikke vet.

{ Leave a Reply ? }

  1. Ingrid

    Så gøy med ny pc 😀

  2. Annelive

    Hehe, man skal ikke vite alt er mitt motto når det kommer til det tekniske, bilen, rydde boden osv.
    Gratulerer med ny PC!

    Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *