Fire ting jeg blir glad av

holder på å strikke, men det tar litt tid å få ting ferdig. Noen ganger har døgnet bare for få timer. Håper det ikke blir så lenge til jeg får noe ferdig som jeg kan blogge. Frem til da, har jeg tatt bilder av fire ting som gjør meg glad.

 

4tingglad

1: Min fine, flotte nye lysestake, kube fra Paustian.Jeg liker å tenne lys i vinduet når det begynner å bli mørkt ute, og jeg liker denne staken så godt fordi man kan bruke lange lys, og forholdsvis mange på et lite omårde. Blir skikkelig kos når lysene tennes og mørket kommer snikende.

2: Min nye minipc! Den er RØD, og alle som kjenner meg vet at rødt er min favorittgfarge. Liker at den er så liten og nett og lett at den kan fraktes lett rundt omkring, og har meget lang batteritid så jeg slipper ledningskaoset.

3:  Varm te. Te er alltid godt, og særlig når den er laget i min nye RØDE tekanne . Og så blir jeg glad av te.

4; Småfugler som spiser. Dessverre var det ingen fugler da jeg tok bilde av fuglehuset vårt, men jeg har sett de der 😉 Dette fuglehuset er fra Danmark, og jeg synes det er så fint! Jeg liker at det er enkelt, men samtidig spesielt og så er det perfekt til små pippier som er sultne i vinterkulden.

{ Leave a Reply ? }

 1. Siv

  Hmmm kunne vært meg som skrev denne hehe
  Eneste at lysestaken ville sett anderledes ut og minipcen bare er på ønskelista ..
  Har en jeg håper har tatt hintet :p
  Håper du får en hærlig og spennende helg !!!

 2. Charlene

  Den lysestaken var knallstilig 🙂
  God helg 🙂

 3. sipusa

  Fint å fokusere på ting som gjør en glad i et innlegg på den måten, lurer på om jeg skal la meg inspirere en dag:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *