Hverdagsglimt

Det er en stund sisten siste oppdatering, og det er ikke fordi det ikke skjer noe på strikkefronten, men fordi jeg holder med på så mange prosjekter på en gang, at jeg ikke klarer å bli ferdige med noen, virker det som om. Men nå  er jeg i gang med rundfelling på Marius, og snart ferdig med bolen på uglejakka, så det går fremover.

Her om dagen var vi ute på en ettermiddagstur til fotballbanen like ved der vi bor. Store M og pappaen sparket ball, mens Lille E og jeg slappet av i sola og var fotograf. Ved siden av banen vokste den en stor, men enslig solsikke. Solsikke er en av mine favorittblomster, og selvom fristelsen til å ta den med hjem var stor, klarte jeg å la den stå. Store M viser hvordan man skal lukte på den, man får nemlig plass til hele ansiktet inne i blomsten..

solsikke

Jeg liker overraskelser. Det er ingen hemmelighet at det kiler litt ekstra i magen når det er noe jeg ikke vet hva er eller hva som kommer. Her om dagen ble jeg overrasket stort av Mannen (fortjener stor M i dag synes jeg), for hjem til mor hadde han med et stykk iphone 3gs, eller var det 3sg, eller var det s3g?? Jeg har sansen for litt små, men morsomme gadget, så dette var midt i blinken. Nå er vi blitt iphone-nerder begge to her. I tillegg hadde han kjøpt med et blad, om scrappbooking. Jeg har ikke laget noe særlig annet enn noen kort, men kunne godt tenke meg å prøve ut noe mer, da med bilder. Har nå sett noen videoer på youtube på min iphone (nerd-nerdere-nerdest??) om hvordan man lager små minialbum, og det kunne være morsom å prøve. Om det er noen som har tips og gode råd/linker å komme med, tar jeg gjerne i mot!

iphone

{ Leave a Reply ? }

  1. amylin

    Så gøy med sånne overraskelser. Flott ullbukse i Opal du har strikket. Kan tenke meg at den tok litt tid å strikke.

  2. Anne

    Rosa telefon Stine? Du??? Morsomt!

  3. lenak

    For et hærlig blomster bilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *