Med ferie kommer også feriestrikking

Endelig skal vi også på ferie! Etter et spesielt halvår og en begivenhetstrik sommer, hvor Lille E kom til verden, har mannen i huset endelig fått ferie. Med prosjektstopp i går etter utrolig mange overarbeidstimer, hvor jeg har fått erfare hvordan en alenemor kan ha det, så skal vi nå pakke i bilen og reise på en ukes ferie til svigers i Danmark. Jeg gleder meg som et lite barn, og i forlengelse av denne gleden er det jo også spenningen som ligger i å velge riktig feriestrikketøy…
Sandnes sin mariusgenser:
tema_10_4
Og så er det Dales OL-tema:
Stor_DG213_213_BabyA_0029kont

{ Leave a Reply ? }

  1. rigmor

    god tur på ferie!! Tenker det blir godt å komme bort litt, å så blir det nok godt å komme hjem etter på 🙂
    Lykke til med feriestrikkingen. Gleder meg til å se det ferdig !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *