60-tallet var kult…

Jeg er dessverre for ung til å ha opplevd det glade 60 tallet, noe jeg skulle gjerne ha gjort. Jeg synes at 60-tallet, i tillegg til god musikk, tøffe sko,langt hår, og idealisme også produserte en del kule strikkeoppskrifter. Da jeg i dag i en garnbutikk kom over disse skattene måtte jeg jo bare kjøpe med meg noen. Jeg endte opp med 12 oppskriftark, alle sammen fra 60-tallet. Om jeg kommer til å strikke noe av det vet jeg ikke, men en kuriøsitet er det jo.

 

60tall2

60tall1

Og disse har jeg planer om å ramme inn. Brun maling og noen trerammer er funnet frem, så får vi se hva resultatet blir. Tenkte jeg skulle bruke som bilder på mitt hobby/garn/strikke/arbeids-rom. Legg merke til de Blendahvite-tennene og det glatte håret som ligger som støpt på hodet…
60tall3

Jeg har også vært på etsy og kjøpt knapper som så mange andre.. Kjempesøte og fortryllende. Disse skal brukes på ulldress og bestefarstrøyer til gutta-boys. Er de ikke nydelige? Tror jeg kommer til å bestille flere av dem.

knapper

{ Leave a Reply ? }

  1. Heidi

    Aiai! Mye fint der ja! Og så kule knapper! 😀

  2. Anne

    For noen skjønne knapper!

  3. Prinsesse Vilikke

    Såå fin vest! Kule knapper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *