Gamle nøster og nye sokker

I et middels stort garnlager finnes det alltid nøster som har ligget der på vent i en årrekke. Noen ganger fordi man vil spare det fordi garnet er så unikt, andre ganger fordi man har et spesielt mønster i tankene. Men flere av mine nøster er der fordi jeg likte garnet i butikken, og så har jeg ikke funnet et passende prosjekt.

20150831_185736_HDR

Min bestevenninne har en jobb som innbefatter mye reising over hele verden. Hun kjenner godt til min lidenskap for garn, pinner, mønstre og strikkerelaterte dubbeditter. På en av reisene tok hun med seg noen nøster med Regia sokkegarn. I lageret mitt har de vært bevart lenge. Tanken var å strikke noe til Lille E, men lille E vokste og ble lang, og ut av prosjektet jeg hadde planlagt, og nøstene lå i skapet og godgjorde seg.

20150831_185811_HDR

I sommer bestemte jeg meg; nå skal gamle nøster få nytt liv. Det var på tide å la ullbabyene vokse og bli til noe. Etter et langt og grundig søk på Ravelry ble valget Aquaphobia sokkene, lekre sokker på pinne 2,5. De tok tid å strikke, men garnet passer godt til mønsteret. Jeg liker at de snor seg med fletter rundt ankelen, og med løsmaskene blir de levende i teksturen. Selv om sokkene er flotte, og mønsteret enkelt, tror jeg ikke jeg strikker de igjen. Det tok tid, og jeg ble litt lei av all flettingen tilslutt.

 

20150831_185853_HDR

 

 

{ Leave a Reply ? }

 1. mimouna

  De ble veldig fine! Mønsteret og garnet kledde hverandre.

 2. Greta

  Hei. Her var det masse flott. Tror eg må gølge med på det du lager. HA ein flott dag så ses vi kanskje på bloggen att.

 3. Hanne

  Kan tenke meg at de var litt tidkrevende å strikke, men det ble nydelige sokker! Jeg liker også fargene kjempegodt.
  Pludrehanneklem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *