Høyt henger de…

Nok et par sokker er glidd av pinnene. Denne ganger var det et eldgammel nøste med opal som ble strikket opp. Jeg har hele tiden hatt en forestilling om at dette garnet vill ha små, tynne striper i fargeskiftene sine, men den gang ei. Etter å ha begynt fra tåen og opp (som er blitt min favorittmetode, standaroppskriften jeg følger kan du finne her), så jeg fort at dette ikke kom til  bli som planlagt. Jeg tok med meg sokkene som lignet et Aulie-maleri (ingen fan av henne akkurat), da jeg skulle møte en annen god strikkevenninne og studievenninne. Hun hadde det glimrende forslaget om en god oppskrift som ville passe til dette garnet. Valget falt på twilight. Jeg synes at resultatet ble bedre enn forventet.  Disse havner nok i gavehaugen, for hjemmestrikkete sokker i tynt ullgarn kan alltid brukes 😉

IMG_2668

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouma

    Det der garnet tror jeg jammen jeg også har. Klovnespy-farget garn har absolutt potensiale det, bare man finner rett oppskrift. Og dette ble jo bra det. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *