Se mine sokker…

…de er grønne som gresset, for alt hva jeg eier er like grønt som dem. Det er fordi jeg elsker alt det grønne, og fordi en postmann er min venn.

Jeg ser det er mye grønt strikk her nå, og kanskje har Lille Es kjærlighet til grønt smittet over på mammaen? Denne lidenskapen for fargen som står som symbol for alt som gror og spirer ute, har og gitt seg gjeldende i strikkingen min. Dette sokkeparet fløy av pinnene, for garnet er nydelig å strikke mer, og fargene er vakre. Play at life fiberart er de som har stått for farging og salg av garnet. Jeg har strikket av garnet deres før, og kvaliteten er upåklagelig. For å sjekke om et garn er tøff nok til å være i vårt hus, har de måtte gjennom en runde på 60 grader i en vaskemaskin, for deretter å bli herjet rundt i tørketrommelen. Det har diverse sokker som jeg har strikket i dette garnet tålt, så jeg kan godt trygt anbefale andre å strikke et par. Og en bonus er at fargene er nydelige og ikke minst fargerike!

P1090353

 

Mønsteret denne gangen er en av mine favoritter; Thuja, et mønster som er kjapt og enkelt å memorere, og gjør seg godt på selvstripende garn. Dette paret ligger foreløpig i gavehaugen, men kanskje blir de mine etter hvert….

{ Leave a Reply ? }

  1. Eva Petronella

    Flotte sokker – herlige gladfarger 🙂

  2. JaneI

    Skikkelig sommersokker! Digger fargevalget.

  3. Hege

    Kule farger!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *