Godt sokkeår!

Nå er det altfor lenge siden jeg har skrevet her inne. Jeg har ikke glemt bloggen, men lysten har ikke vært tilstede i det siste. Ikke er jeg tilhenger av nyttårsforsetter, men jeg vil prøve å skrive oftere. Selv om ikke jeg har vært aktiv her, har pinnene gått så det holder herfra til månen. Mannen i Heimen mener at etter julemarkedet på Blå burde jeg ta en pause, men der tok han feil. Skapet er fullt av flotte nøster som  venter på å bli til fine plagg, til meg, til gutta, til venner. I det siste har det gått mye i sokker, type ribbesokker, som også var gaver til jul. De er i forskjellige størrelser og lengder, men de er hovedsakelig strikket fra leggen og ned, men ribb i skaftet og glattstrikking på foten. Så her er en liten smakebit:

sokker

Det hjelper jo og med motivasjonen at jeg er med i en knitalong, hvor det gjelder å strikke 26 sokkepar i løpet av et år. I fjor feilet jeg big time, og i år er jeg ikke tøff i trynet og går for 52 par som noen gjør. Foreløpig er jeg oppe i 11 par, så det ser ikke så ille ut. I tillegg har jeg et par på pinnene (men det har jeg jo alltid. Grei møtestrikk, bilstrikk, ventestrikk).  Så da får vi se, klarer jeg det, eller må jeg nok en gang dra skjegget ut av postkassa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *