Trenger du nye sokker?

P1040054

I fjor var jeg med i en knit-along hvor målet var å strikke 25 eller 52 par sokker på et år. Det gikk heller dårlig, så derfor prøver jeg på nytt igjen. Foreløpig ser det heller dystert ut, men det gjelder å være sterk i troen, så skal det nok gå. Her er i alle fall et par bidrag mer. Begge parene er strikket fra tåen og opp, med Magic loop. Jeg ser at de fleste sokkene mine fra den siste tiden strikkes på den måten, så da er det nok begynt å bli en favoritt. Oppskriften jeg bruker som basis kan man finne her. Det er Wendy Johnsons basisoppskrift med mulighet for mange variasjoner. Jeg har forsøkt etterpå-hæl en del ganger, men liker ikke alltid pludret med å plukke opp, så derfor strikker jeg hælen i ett med resten av sokken. På skaftet varierer jeg litt mønster, godt etter innfallsmetoden. Siden jeg hater å telle omganger, er det greit med et mønster hvor man kun kan telle repetisjoner for å få et begge sokkene like lange. Garnet er på begge parene vassekte fabel fra Garnstudio, et greit arbeidsgarn.

P1040018

{ Leave a Reply ? }

 1. Nina

  Så lekre sokker!!

 2. Wenche

  flotte sokker

 3. BeritS

  Fine sokker. Tror jeg må prøve den den heltypen en gang, for den har jeg ikke prøvd meg på enda.

 4. Elisabeth

  Sokker er en nødvendighet, men 25 eller 52 par i året kan jeg bare drømme om 😉

 5. kin

  Ønsker meg til juuuul! *smiler pent*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *