Stripesokker

Etter en fargerik genser og andre to-do prosjekter,fikk jeg lyst til å strikke noe til meg selv. Det er lenge siden sist, og jammen føltes det ikke godt å kun fokusere på å lage noe til MEG (knegg). I skapet har jeg mange fristende nøster, og valget falt på selvstripende sokkegarnet fra Friday studios , en svensk dame som håndfarger garn. Fargen heter hawaii, og jeg må si at jeg synes det passer godt 🙂

 

P1000053

 

Garnet er er mykt og godt, og hver stripe gjør en glad. Oppskriften er enkel, strikket fra tåa og opp, etter Wendy Johnsons oppskrift. En grei standaroppskrift med kilehæl. Jeg bommet litt på lengden av foten før jeg startet på hælen, så det er en smule lange. Jeg har nå et nytt par på pinnene, og denne gangen blir det noe kortete fot. Men garnet kjennes godt på foten, så nå er jeg spent på hvordan de holder seg i vask. Det er nemlig den ultimate sokketesten her i huset. Det, og gummistøvler.

 

P1000051

{ Leave a Reply ? }

  1. trinemamma

    Kjempefine sokker. Nydelig farger 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *