Lukt av jul

I dag er det søndag og formiddagen har blitt brukt til rydding og baking (og bittelitt strikking). Store M skal på teater og se “Annie” med klassen ( og mammaen får være med), mens Lille E venter storinnrykk fra gutta boys fra barnehagen. De er et trekløver som ikke lar seg splitte, og det er vi veldig glade for!

Selvom det er nærmer seg desember (hvor blir november av?!), så kan man få lov til å kjenne litt på julefølelsen, selvom det er vanskelig med tentamensbunker som er høyere enn Eiffeltårner venter på å bli markert med rødt. Klementiner gir for meg et snev av julelukt. Og med den lukten i stua inntar vi søndagen.

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Lekkert fat;)

  2. Torunn

    Så koseleg! Eg har besøk av nevø om dagen og her har me baka litt julekaker, drukke gløgg og spelt julemusikk medan det bles og regnar ute. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *