Verdens beste

Om ikke mange månedene skal jeg stå brud. Ser at jeg egentlig burde hatt en egen bryllupskategori her på bloggen, men siden jeg ikke er så opptatt av prinsessekjoler og diadem, så tror jeg at det ville blitt kjedelige blogginnlegg å lese. Derimot er jeg opptatt av at bryllupskaken skal være god ( den er bestilt hos Langenæs, jeg sier ikke mer…) og at vi skal ha malte glass som lys til mottakelsen etter vi har spist middag ute på Constantia 2 ( de har Nanna Ditzel Trinidadstoler!! ). Kjoler kommer nok på plass og gutta skal ha bunad.
Vel, poenget mitt med dette var egentlig at jeg ble overrasket. Helt uventet og av verdens beste mann. Som er en av de mange grunnene til at jeg skal gifte meg med ham. Vi var på besøk i Illums for å se på ting til ønskelisten, og mens jeg surret nede i kjelleren for å se på puter til Eams stolene, gikk mannen opp for å kjøpe en kopp til en lampe. Da vi møttes for å dra hadde han med en gave til meg. Kjøpt spontant der og da: en Ilse Jackobsen paraply. Er det rart jeg vil gifte meg med han?

20120728-181156.jpg

20120728-181218.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *