Strikkerens beste venn?

Noe jeg er helt og holdet avhengig av er maskemarkører. Både når jeg legger opp (en markør etter hver 50 masker, hater å måtte telle 270 masker omigjen og om igjen…), når jeg strikker rundt og rundt for å markere start og slutt på omgangen, ved rapportert når jeg strikker sjal, eller ved en enkel raglandfelling. Har jeg glemt markørene mine når jeg er uten for heimen med strikketøyet i fanget, kjenner jeg desperasjonen ta et hårdt tak rundt hjerterota. Hvordan skal dette gå? Klart kan man bruke tråd, men jeg liker nå markører av metall bedre. Lettere å skifte fra en pinne til en annen, og enklere å holde styr på.

Jeg har brukt mange forskjellige typer, plastikk som ser ut som en binders, noen sirker med spisser som faller av, vaiere som jeg har laget selv, gummiringer fra knitpicks.. you name it. Etter lang prøvetid har jeg funnet ut hvilken type jeg liker best. Det er de med ringer på, som er lette å flytte fra ett sted til et annet. Så hva gjør man da? Jo man lager dem selv! Under er et lite utvalg, og liker du dem? Ja, jeg har noen for salg også, bare ta kontakt.

 

{ Leave a Reply ? }

 1. Eva Petronella

  Søte og nyttige – Er fullstendig avhengig jeg også 🙂

 2. Charlotte

  Så fine maskemarkører og kort 🙂 God sommer til deg!

 3. mimouna

  Mange fine maskemarkører. 😀

  Jeg er visst litt motsatt, for jeg liker best de jeg lager av garnstumper. Synes metallringer er ubehagelige å ha i strikktøyet. Så mine ligger stort sett til pynt.

 4. hobbymegher

  De var jo bare helt nydelige!
  Digger uglene!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *