Sokkegalskap

Jeg har fått en ny dille, nemlig sokker. Ikke vanlige med ribb, men gjerne med hullmønster og struktur, og i løpet av den siste tiden har det blitt noen, og jeg har flere mønster jeg har lyst til å prøve meg på. Og ekstra stas er det når man kan strikke fra lageret, som gjerne skulle ha krympet litt.

Første par ut er blueberry waffel-sokker. De har jeg strikket til Mannen i Heimen. Garnet var en gave fra K, herlig opal tror jeg det var. Disse er strikket på pinne 4, og de sitter kjempegodt på foten! Veldig fornøyd med disse, selvom mønsteren nok hadde kommet bedre frem med ensfarget garn.

 

Neste par ut var disse spring forward-sokkene fra knitty.com. Garnet er fabel, og jeg synes fargene i det passer godt til mønsteret. Selvom mønsteret ser litt avansert ut, er det utrolig simpel egentlig, og man husker gjentagningene i hodet nesten med en gang. Hva jeg gjør med disse vet jeg ikke, enten så blir de en gave eller så tar jeg dem selv…

 

 

 

Neste og siste par ut for denne gang er flutterby-sokkene. Disse ble strikket i det nye sokkegarnet til Sandnes,  fantasy strømpegarn. Jeg likte garnet godt, selvom det noen steder er litt ujevnt spunnet. Jeg ville ikke har for mye variasjon i fargene til disse sokkene, og siden jeg er så glad i rødt, falt jeg helt for de flotte sjatteringen som er her. Nok et enkelt mønster å huske hvis man ønsker å strikke noen sokker som er litt utenom det vanlige.

 

 

Jeg har blitt hekta på etsy. Jeg tror det har noe med å gjøre at innemellom all retting på pc (de fleste eksamener leveres digitalt nå), så har jeg hatt behov for en pause, og da har jeg jo surret meg inn på etsy, noe som har gjort at jeg har kjøpt både håndfarget garn, strikkevesker opp og i mente, strikkepinner og disse flotte sokkeblokkerene. De er laget i resirkulert plast, og jeg digger bare designet. Flere ting kan ses i butikken her. Selgeren er hyggelig og imøtekommende og svarer rask på henvendelser, så det er verdt å ta en titt.

 

{ Leave a Reply ? }

 1. Rubia

  Det var en masse nydelige sokker!

 2. Wenche/chawo

  Så mange flotte sokker du har strikket

 3. Hege

  Flotte sokker. Likte godt det røde paret – må nok sjekke ut det garnet 😉

 4. Elisabeth

  Det var mange nye sokkepar altså 🙂 Jeg liker Blueberry Waffle-mønsteret kjempegodt og har strikket utallige sokkepar i variasjoner rundt oppskriften… Fine farger i Sandnesgarnet, det må jeg sjekke ut….

 5. Kine

  Want! Disse også…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *