Rødt er vel 17-mais farge?

Når jeg tenker på 17 mai, tenker jeg ikke bare på bunader, glade barn med is i ansiktet, korps og flagg. Jeg tenker rødt. For meg er denne dagen farget i alle nyanser av brannbilrød. Selvsagt henger dette i nær sammenheng med flagget vårt, men likevel, rødt er min favorittfarge.

Hva passer vel bedre enn dette som mitt 17mail-bilde? Kanskje litt utradisjonelt, for det innholder ingen barn og bunad, flagg eller korps, men jeg synes at vårblomstene satt sammen i røde gummistøvler (hørt rykter om at det skal regne griser og kyr i år) gir en god assosiasjon til denne maidagen. Og når det i tillegg er barnegummistøvler, understreker det jo at 17 mai er barnas dag.
God 17 mai alle sammen!

{ Leave a Reply ? }

 1. Torunn

  Hihi stilig bilde 🙂
  Ha en fin 17.mai!

 2. Mammamiia

  Så artig. 🙂 Litt utradisjonelt og veldig flott blikkfang!
  God 17 mai. 🙂

 3. Vibbedille

  Skikkelig KULT bilde!!! Og JA i følge yr.no blir det steinkaldt OG VÅTT på 17.mai!! TYPISK for Vestlandet iallefall!! Så meg og JR har en deal: Hvis det er KALDT springer meg igjennom toget, inn på Shell og kjøper MASEsnop, så er det hjem til lammesteik og spise snop og se film!! FINE!!!

  Kos deg og ha ei herlige helg!

  Klem Fra Vibbedille ;))

 4. Gyldenkron

  Så fint bilde. Utradisjonelt og spesielt.
  God feiring til deg og dine

 5. Pringeling

  Så usannsynlig kult å bruke gummistøvler til å plante i!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *