Kveldskos

I dag har det vært en aktiv, men meget flott dag. Solen har skint litt innemellom regndråpene. Lille E og jeg har vært på cafè, kjøpt garn, vært på kaffebesøk, og hentet Store M i barnehagen, hvor ettermiddagen og kvelden ble brukt til hygge og kos. Et lite skår i gleden var det at Mannen i Heimen måtte jobbe overtid, og derfor ikke fikk vært sammen med oss.

Lille E utforsker stadig, og nå er det morsom å krabbe opp og ned av hyller og dytte på alt som er. Store M passer godt på slik at lillebror ikke skal skade seg. Og så ler de med hverandre. Det er rørende å se hvor glad de er for hverandre, til tross for aldersforskjellen.

Som vanlig har jeg ikke klart å la strikkepinnene ligge. Jeg har mange prosjekter på gang, og flere på trappene, men jeg har sagt til meg selv at jeg nå ikke skal ha mer enn 5 prosjekter på samme tid. Så da var det bare bite tennene sammen og strikke videre med tynne pinner på denne sommerdrakten til Lille E, og lukke ørene for stemmen i hodet mitt som sier: “Det nye garnet, det er veeeeldig fint, tenk så morsomt det kommer til å være å strikke jakker av det!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *