Slappe-av-søndag

Jeg har skjønt at som tobarnsfamilie så blir tempoet i hverdagen vesentlige høyere enn det vi hadde da det bare var en. Store M er blitt større og barnehagegutt, og Lille E utforsker stadig verden og åpner sine horisonter. At Mannen i Heimen har en jobb som til tider krever mye overtid, merker jeg jo også, og jeg må ærlig innrømme at jeg er spent på hvordan vi skal få det til å henge sammen til høsten, når jeg skal begynne å jobbe igjen. Jeg trøster meg med at mindre organiserte familier enn våres har klart det glimrende, så da skal vi nok klare det vi også.

Når man har slike hektiske hverdager, er det detsto mer kjærkomment å ha slappe-av-søndager, slik som vi hadde i går. Faster Ems lot skolebøkene ligge og tok seg en tur oppover, noe som var veldig koselig. Jeg hadde bakeånden over meg, så ferske rundstykker ble det til lunsj!

Jeg fikk også strikket litt. Holder på med “Emmaline” fra Knitty, oppskrift på engelsk. Jeg er ikke så god på engelske strikkeuttrykk, men takket være snille og erfarne strikkedamer fra Hobbyboden, klarer jeg å få det til! Dessverre ble den for vid, så sent i går kveld måtte jeg rekke opp hele stasen (ikke hele, men alt jeg hadde strikket, som omtrent var 1/3) og begynne på nytt. Motet sviktet ikke, og jeg er godt i gang igjen.

Jeg har også fått et nytt leketøy, denne gang av mannen, merke er Canon og typen er speilrefleks. Så nå tusler jeg rundt og prøver å lære meg det (har nemlig ikke turt å ta i Mannen i Heimen sitt speilrefleks, for mange knotter og dyre objektiver), og tar bilder av det jeg kommer over. Morsomt, særlig når man føler man får til noen gode bilder.
Dagen ble avsluttet med en kraftig regnskur i går. Men vi hadde ved og en ryddig stue, kringle og kaffe på kannen, så det var ikke noe problem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *