Sommerjakke

Etter mitt lille uhel med kniv og fingertupp, måtte pinnene ligge noen dager,men tirsdag ble stingene fjernet og jeg har fått fullført denne jakken, som jeg begynte på da vi var i Uddevalla. Den er strikket til Lille E, til bruk nå i sommer. Garnet og oppskriften er fra Drops, men jeg er ikke imponert med oppskriften.  Selvom strikkefastheten på cotton light (måtte jo bare prøve dette nye garnet, er ikke helt overbevist om at jeg kommer til å kjøpe det igjen), så var det mange endringer jeg måtte gjøre underveis. Lille E er en lang gutt, og selvom jeg valgte maskeantall til minste størrelse, er den god i vidden til ham. Fellingene ved armene hang ikke helt på greip, så jeg måtte felle flere ganger og oftere enn det som sto i oppskriften. Men tiltross for mine justeringer gikk jakken kjapt å strikke, og den passer fint til Lille E. For å sprite den opp litt, måtte jeg ha noen fargerrike knapper og så satte jeg på et strykemerke for å bryte litt med det ensfargede og gjøre den litt mer nuttete. Tror den kommer til å bli brukt mye utover, iallefall hvis været fremover blir like godt som i dag.

{ Leave a Reply ? }

 1. Wenche/chawo

  For en herlig liten jakke,du har strikket.

 2. Bente K L

  kjempefin jakke du har laga
  Ha ei god helg

 3. Synnøve

  Så fin den ble. Og kjekt du greide og justere slik at den ble akkurat som du vil ha den.

 4. Hanne

  Så fin jakke. Digget de oransje knappene 😀

 5. Ruth

  Fin jakke!

 6. Hønehuset

  Fin jakke! Synes det er vanskelig å strikke med alt annet enn ul, men de er vel en øvelse som alt annet. Flott med strykemerke og knapper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *