Sommerfugl i vinterland

Hva skjer?? I går kveld var det sol og sommer og fuglekvitter og små dyr summende rundt hushjørnet. Og i dag er det vinter. Full vinter med tykke snefiller som daler skrått ned fra himmelen. Jeg er riktig nok et ekte vinterbarn, men nå synes jeg det er greit at kong Vinter legger seg i dvale. Dagens plan om å putte Lille E i vognen og trille avgårde til legesenteret (stingene skal fjernes i dag! O’joy!) og deretter til barnehagen for å hente Store M,sammen med Mannen i Heimen som har hjemmekontor i dag, har gått rett i vasken. I stedet fyrer vi i ovnene (har service på varmepumpene så de er slått av for øyeblikket) og har kledd oss i ull. Jeg er fornøyd. Det er nok nå. Sommer kommer, sommer kommer…ikke.


Beklager den litt rusten kvaliteten her, men det ble hastig tatt med “le iphone”.

{ Leave a Reply ? }

  1. Janne

    Sommern kommer når vi kommer sørpå:)

  2. Torunn

    Ja, det er ein kald maimånad. Det er forhåpentlegvis snart sommar. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *