Hagerusk

Når man kjøper hus med hage, er det jo klart at ofte er ikke hagen optimalt slik man vil ha den når man flytter inn. Vi har lenge ønsket å gjøre noe med innkjørselen og buskene rundt parkeringsplassen, og nå tror jeg vi har funnet ut hvordan vi vil ha det! På tirsdag kommer en mann med gravmaskin og singel og skal hjelpe oss å rydde opp i hagerusket vårt. Jeg tror det blir bra. Og det trengs. Og for det noe slitne beddet med mur, som har tatt noen kanter og lakk på diverste biler skal vekk. I stedet blir det, forhåpentligvis, en fin liten mur, og ingen overgrodde bedd, og større plass til bilen, men det viktigste av alt; åpne opp uterommet og skape luft, luft og luft. Jeg gleder meg.

{ Leave a Reply ? }

  1. Lene

    Hei Stinemor!! Så gøy at området er “kjent” og godkjent!! Vi gleder oss masse masse!! Ej har som du så tatt opp igjen sying – hva m ei syhelg til høsten;) Og på bloggen din så ej at d er stoff og stil i århus – o lykke!!! Tar gjerne imot fleire tisp!
    Herlige m gutter og vår ja!! Snakkes – og si fra om dere vil ha en tur til Elverum og kanskkje Skogmuseet til sommern!! Vi skal til Danm 22 juni!

    God helg – Lene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *