Strikkepause

Jeg har en strikkepause. Ikke selvpålagt eller selvvalgt, men påtvunget. Grunnen er ganske enkel, jeg har sydd to sting i høyre pekefinger.

For fire år siden gjorde jeg noe tilsvarende, men da var en stavmikser innblandet og tre fingre og legevakt. Det gikk bra, selvom følelsene i fingertuppene ikke er helt hva de var. I dag var det en ny fingertupp skaden gikk utover. Jeg var alene med gutta boys og skulle lage god middag. Lasagne fra bunnen av, og selvsagt med en god salat til. Mannen i Heimen har fått et supersmart jern eller kniv som lager flotte skiver av grønnsaker som kan brukes i wok, salat, på skiva eller hva du nå ønsker. Iallefall i et øyeblikk hvor Lille E bare ville sitte på armen og Store M hadde hundretusen spørsmål om bilmotorer og dinosauruser, klarte jeg å skjære fingeren i stedet for agurken, noe som resultarte i masse blod, telefon til Mannen i Heimen (som jobber overtid bigtime, men som fikk tak i svigermor som kom meg til unnsetning-verdens beste mamma!!) og tur til legevakta hvor bedøvelsen ikke virket, ,men jeg måtte bite tårende i meg og sy mine to sting.

Vel, hva skal jeg gjøre nå da? Ikke strikke, ikke strikke, ikke strikke..o’ulykke.

{ Leave a Reply ? }

  1. Marianne

    Uffda, du får ha riktig god bedring! Kjipt med slike skader, men pris deg lykkelig over at det ikke gikk værre!

  2. rigmor

    huff å au! Høres ikke godt ut!! Håper det kommer seg fort, slik at du i det minste kan strikke igjen. Men hold deg borte fra “rivjernet” en liten stund da 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *