Bukse i lerke

Dette er et prosjekt som jeg har hatt liggende noen uker, men nå er den ferdig; en bukse i lerke. Den er i samme sett som jakken jeg har strikket tidligere til Lille E. Jeg er som sagt veldig glad i dette garnet, og det er lett å strikke med, går relativt hurtig på pinne 3,5, og så er det mykt og godt å ha på seg. Selvom buksebena er strikket noe lengre, synes jeg de ble litt i snaueste laget, men de passer godt nå, men holder vel ikke så lenge som jeg kunne ønske utover sommeren.

Tenkte jeg også skulle legge ut bilde av mitt påskeprosjekt, mariusgenser til Mannen i Heimen. Jeg har kommet 31 cm på bolen, så det går fremover. Nå lar jeg dette prosjekte ligge litt, fordi jeg har noen andre plagg jeg må få unna først, blant annet en dåpsgave.

{ Leave a Reply ? }

 1. Rapunsel

  Så stilig dress! Kule knapper ,da!!

 2. Hege81

  Så flott dress! Utrolig herlig med de fotballknappene 🙂
  Ha en super flott dag

 3. Torunn

  Kjempeflott sett!! Har aldri brukt Lerke, eg faktisk. Trur eg må teste det ut ein gong. 😉 Blir spennande å sjå Mariusgensaren ferdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *