Elefantinvasjon

Jeg har sydd!! Jeg er sååå stolt, for jeg har ikke sydd mye i mitt liv, men vil gjerne lære og lage. Etter inspirasjon fra min svigerinne og svigemor endte jeg opp med stoffkjøp i Danmark, og hadde lyst til å sy et sengesett til Store M mitt varp. Og i helgen fikk jeg det til! Etter mye måling, nåling og sying, klarte jeg å få sydd sammen noe som kunne brukes, og Store M er kjempefornøyd med resultatet. Jeg har ikke sydd i glidlås før, så jeg måtte finn en annen lukking på puten, og da ble det skråbånd som kan knytes. Stoffet er utrolig mykt og godt, så hadde jeg hatt ork,skulle jeg gjerne ha hatt slikt sengesett selv (men det får bare bli med drømmen). Syingen ga mersmak, så kanskje kommer det mer? Farmors strikkebamse til Lille E fikk lov å bli med på bildet. Begge gutta har fått hver sin strikkebamse av farmor da de ble født. Stoffet har jeg forresten kjøpt hos Stoff og Stil i Århus, kunne tenkte meg mer elefanter, de hadde stoffet også i grønt, men jeg får se 😉

{ Leave a Reply ? }

 1. Synnøve

  Så flott sengesett. Og det elefantstoffet er så kult. Har tittet på det hver gang jeg er på Stoff og Stil på Tiller. Har så lyst på, men vet ikke helt til hva. Takk for ideen.

 2. medina

  Stilig sengeteppe. Stoffet var bare knall!

 3. Marit

  Tøft sengesett!

 4. mimouna

  Sengetøy er et greit syprosjekt. Og dette ble jo herlig, så flott elefantstoff!

 5. PerJorun

  Det var knalltøft! Jeg har også det eleftantstoffet der. Har sydd pute av det til stuen. Skal sy flere, det er så kult. De har det i flere farger på hjemmesiden sin, iallefall hadde de det 🙂 Bl.a rødt.. det var kult det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *