Byttehandel

For noen uker siden var min bestevenninne gjennom 28 år, til høsten 29 år, på tur til Tallin. Hun er ikke glad i strikkepinnene, noe jeg er.  Jeg spurte henne pent om hun kunne kjøpe med noen spennende garnnøster om hun skulle ramle innom en sjappe som solgte slike ting, og til min forbauselse og over all forventing kom hun hjem med 400 gram av dette utrolig lekre regnbuefargede garnet! Og jeg fikk nok en gang bekreftet at den jenta kjenner meg ut og inn; hun hadde ikke fått noen føringer på hvordan garn jeg ønsket meg, og så kommer hun hjem med det som sto aller øverst på ønskelisten!! 😀 REGNBUEGARN!!!

Jeg fant ut at siden hun liker godt å få strikketing (noen prøvde faktisk å stjele hennes yogasokker jeg har strikket til henne med unnskyldningen ” jeg trodde de var mine jeg, jeg tok nok feil….” som ikke er en god en, siden mine er håndstrikket og unike 😉 ), så kunne jeg jo lage til henne i gjengjeld. Etter noen timer på danskebåten og i kosekroken i sommerhuset var et par sukkertøysfargede raggesokker klare til damen. Hun er ikke rosa i det hele tatt, så jeg håper hun liker dem. Jeg synes godt hun kan ha litt skrikete sokker som roper “HER ER JEG!” en gang i mellom.

Har ikke jeg verdens beste bestevenninne? Og endte jeg ikke opp med den beste delen av byttehandelen? ( Nå er ikke sokkene avlevert ennå, så jeg håper hun ikke kikker forbi her de neste dagene.)

{ Leave a Reply ? }

 1. minon

  Det synes jeg var en kjempegod byttehandel! Veldig flott garn du har fått deg og veldig kjekt siden du hadde ønsket deg det! Tipper venninnen din blir veldig glad for sokkene også!

 2. Anlen

  Herlig garn, da! Det var ei venninne med god smak:) Reknar med at du tryllar garnet om til noko lekkert!

 3. Janicke

  Så heldig du var med byttinga! Flott med sånne venninner. Flott blogg du har 🙂

 4. trinemamma

  Kjempeflott byttehandel. Flott garn og lekre sokker. Håper hun blir like fornøyd som deg 🙂

 5. rigmor

  bra bytte 🙂 greit med venninner som kjenner en så godt 🙂
  Ha en flott søndag!

 6. mimouna

  Synes begge to kom bra fra den byttehandele jeg. Flott garn, og for en som ikke strikker selv er sånne sokker veldig kjekt å få.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *