God påske!

Om ikke mange dagene pakker vi bilen med pulk og ski og setter nesen for påskefjellet. Jeg gleder meg masse til lange og late dager på ski, god mat og strikketøy. Etter fem dager på fjellet, går turen hjemover igjen, hvor vi pakker om og drar til sommerhuset i Ebeltoft. Fint å ha mammaperm når pappaen kan forlenge ferien litt.

I går malte Store M og jeg påskeegg for første gang, og jeg synes han var riktig flink, og så klippet vi noen grener, limte på fjær og hang på eggene vi hadde malt, så ble det litt påske i stua vår i år også. Jeg har også strikket et kvikklunsj-sitteunderlag til Store M, strikket i naturgan fra VIking, men er overhode ikke fornøyd med resulatet, for de forskjelligene nøstene har tovet helt ujevnt, og jeg har aldri hatt problemer med dette tidligere. Uansett, sitteunderlaget blir med på fjellet, og en liten gutterompe får fint plass på det.

{ Leave a Reply ? }

  1. pringeling

    vanvittig strilig sitteunderlag!

    Og god påske, kos deg på fjellet!

  2. Popsinune

    God påske til deg Xhantippe. Håper dere får noen fine dager med fri og kos, og at du kan kose deg litt ekstra med nytt håndarbeidsprosjekt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *