Helvetes-dagen

Noen dager går alt til helvete, og i dag er definitiv en slik dag. Jeg vil bare hjem, gjenmme meg under dyna sammen med en flaske rødvin. Ikke har jeg sovet godt i natt heller. Junior var mye våken, grunnet noen tannebisser som kommer, og ute var alt mørkt og grått. Da jeg endelig kom meg på jobb, fungerte ikke den helvetes kopimaskinen, og da jeg etter mye strev hadde fått kopiert opp det jeg skulle ha, var det ikke nok. Men dagen ender ikke der. Jeg roter med timene, elevene er sure og sinte og jeg føler meg som skurken i eventyret. Beskjeder og kontrabeskjeder, samtaler og vurderinger, og listen kan bli enda lengre. Jeg tror jeg avslutter min saga her, for kanskje går det troll i ord, slik at dagen min ender i et svart hull. Jeg krysser fingre og tenker at “herfra kan alt bare bli bedre” og så får vi se. Nå er det heldigvis bare to dager til helg, og det kan jeg trenge. Fri fra sure og kverulerende elever, masete foreldere og møter opp og i mente.

Takk for meg.

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Er det ikke rart? Vi har både verdens beste, og verste jobb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *