En onsdagskveld

Store M har snart bursdag, han blir fire år, og i år er han veldig bevisst på dette med feiring, gaver og ikke minst kake. Han har bestilt gulrotkake, og det skal han få. Men i går kjøpte jeg en poste med muffinsblanding og glasur, for jeg tenkte han selv kunne bare til bursdagen. Og det ville han med stor iver. Han rørte og smakte, pyntet og lo, og resultatet var sjokolademuffins med grønt glasurtrekk og med fotballpynt, stor stas, særlig da de var ferdige og det var tid for prøvesmaking. Da Store M hadde lagt seg, ble det tid til andre kveldsysseler, som OL, denne gangen herrestafett, hvor Norge tilslutt fikk sølv. Strikketøyet var selvsagt også fremme. Planen var å strikke et par votter fra Raumas selvbuhefte til Lille E, men de blir så store at det er nok heller vottter til Store M i stedet. Jeg ble litt demotivert da jeg fant ut av dette, så jeg må grave frem litt lyst til å få de ferdige. Jeg håper dette ikke blir en ufo som ligger gjemt i en kurv.

{ Leave a Reply ? }

 1. rigmor

  så gøy med bursdagsbarn! her er det akkurat slik også. Alt skal bestemmes og godkjennes før selskap!
  Dumt vottene ble for store. men jeg vet akkurat va du mener. Jeg strikker nå min 4 vott (høgrevott..) og er gått ned til p nr 2 fra 3,5 slik oppskriften sa. Og den er fortsatt litt stor til meg 🙁 Dumt når oppskriftene er slik.
  Men store M blir vel glad for votter han også?
  Ha en flott helg som er rett rundt hjørnet!

 2. Hege81

  Moro med bursdag da 🙂 Og ennå mer moro når de vet hva de vil ha 🙂
  Den muffinsen så utrolig god ut 😉 Og flotte votter du strikker 🙂

 3. Strikketrollet

  Det er så koselig med bloggen din Stine, jeg følger med på store og små begivenheter! Ser du i bloggen min er jeg i gang med skjørt, så nå håper jeg du tar utfordringen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *