IKke alt går etter planen

Før helgen var planen for dagen i dag å ta med ungene ut på tur, en i pulk og en på ski. Matpakke og kakao skulle også være med. I følge yr skulle det det bli strålende solskinn med bare et par minusgrader, så alt lå ann til at det skulle bli en fin tur. Da jeg våknet strålte solen som den bare kan gjøre i februar, men skuffelsen ble stor da gradestokken ble sjekket og det viste seg at det var vesentlig kaldere enn det jeg hadde regnet med, nemlig -18,7, med andre ord ingen tur, ingen kakao og kvikklunsj. Etterhvert begynte gutta å komme seg i gjenge, og det viste seg formen ikke var helt tipp topp der heller. I stedet ble det gjort klart for en hyggedag inne, men forskjellige aktiveter for store og små. Ut på dagen dro Store M og Mannen i Heimen på kino, og jeg og Lille E ble igjen hjemme. Og har jeg ikke fått flotte tulipaner av min bror og svigerinne som var på besøk? Selvom dagen ikke ble slik vi hadde planlagt, endte det bra likevel. Og hvem vet, kanskje er vi på tur neste helg i steden?
Forøvrig så holder jeg på å strikke en bukse til Lille E som skal passe til Mariusgenseren jeg strikket til ham tidligere.

{ Leave a Reply ? }

  1. Linn

    Så deilig at dere hadde en fin dag inne da. Det er ikke nødvendigvis ille at det ikke går som planlagt. Det ser du ut til å utnytte 🙂 Lekre tulipaner, misunner deg de!
    *klem*
    Linn

  2. Judit

    Deilig med en innehelg av og til:-) Deilige ullvotter du har laget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *