Ut på tur, aldri sur

I dag våknet vi opp til sol og litt vel mange kuldegrader utenfor. Under frokosten ble det diskutert om vi skulle ha innedag grunnet Lille E, eller om vi skulle forsøke å få til en tur. Da temperaturen stek og sola ble sterkere, var det avgjort, familien skulle på en kombinert trille og skitur. Siden Lille E er litt for liten til å ligge i pulken ennå, ble han godt pakket ned i vognen, mens Store M fikk lag på lag med ull og så var det klart tur. Målet for turen var å trille opp til en skiløpye. Som sagt så gjort, og da vi var vel oppe ved skiløypa, ble vintersko byttet ut med skisko og Store M og Mannen i Heimen tok skia fatt, mens jeg og Lille E trillet videre.

Etter noen timer ute i kulden var det godt å komme hjem igjen og tenne i peisenø. Og ekstra stas ble det da mormor og bestefar kom på besøk. En toppers dag med andre ord!

Far og sønn sklir bortover løypa med puddersnø.

Du skal ikke se skogen for bare trær, jammen er det mye snø også.

Kaldt over Glomma i dag var det også. Frister ikke så veldig å ta seg et bad gitt.

{ Leave a Reply ? }

  1. Torunn

    Nydelege bileter!!

  2. Janne

    Så fint dere har det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *