Ullbukse til Store M

Selvom det er mildere i været nå så trenger fortsatt Store M en ullbukse til. Greit å ha ull under utedressen i barnehagen. Jeg tok utgangspunkt i en oppskrift fra garnstudio, men har gjort litt om på den så den ble slik jeg ville ha den. Jeg ville ha en ullbukse som også kunne brukes som joggebukse, for det kan jo være litt kjølig når man leker inne også, og når kuldegradene blir kalde nok.  Jeg har sett mange bukser med høyt liv i ribb, og hadde lyst til å strikke en slik en til Store M. Etter å ha prøvd den i barnehagen en dag, så fant jeg ut at her måtte noe gjøres, for min lille gutt på 3 år hadde saggeullbukse. Nål og tråd ble funnet frem og så fikk jeg sydd i en strikk i livet. Jeg fikk også streng beskjed av junior at han måtte ha et merke på.Så mammaen fant frem de merker jeg hadde liggende, og hello-kitty-merkene ble valgt bort til fordel for merke fra cars. Nå ligger buksen her ferdig, og jeg håper eieren blir fornøyd når han skal ta den på i morgen tidlig.

{ Leave a Reply ? }

  1. Wenche/chawo

    Herlig ullbukse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *