Award, til meg :)

Jeg har fått en award fra Strikkestrikk, takker masse for den 🙂 Bloggen hennes er forresten vel verdt et besøk, hun har så mye fint der. Reglene er som følger:

 • Kopier awarden til bloggen din.
 • Link til den du fikk den av.
 • Fortell 7 fakta om deg selv
 • Velg 7 andre å gi den til. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden
 • Tja, skrive syv ting om meg selv? Må litt i tenkeboksen der, men jeg hiver meg ut på!

  1. Jeg elsker bøker, og for tiden, med små barn, så har jeg lagt min elsk på lydbøker, gjerne kjøpt hos www.audible.com
  2. Jeg har drevet med musikk siden jeg var fire år og gikk på Barattdues musikkbarnehage og lærte å spille blokkfløyte (ikke så pent, men veeeldig pedagogisk). Siden ble det korps og fløyte og saxofon, og har spilt alle sjangere nesten. Dessverre er instrumentene lagt litt på hylla nå med tiden okkupert av barn, men håper på å kunne ta dem ned igjen om ikke altfor lenge.
  3. Da jeg var liten hadde jeg en tysk dvergvedder (kanin) som het Kanutten. Den var med over alt også på skitur og lekte i snøen.
  4. Jeg har klart å sette fast en propp med dopapir i øret som måtte fiskes ut med en pinsett, fordi jeg hadde vært på tinituskurs og fått beskjed om at hvis man var på konsert og ikke hadde øreproppene for hånden, kunne vått dopapir være en god erstatning… Jeg gikk rundt og var halvdøv på det ene øret fire dager før jeg fikk noen til å hjelpe meg. Litt flau da ja!
  5. Jeg fikk whiplash i ol-bakken på Hafjell for 11 år siden. Påkjørt av en som ikke var så god til å kjøre telemark.
  6. Føttene mine vokste en størrelse etter første svangerskap.
  7. Trener pilates! Jeg og ballen har etter hvert begynt å bli gode venner. Og i helgen skal jeg jammen prøve meg på yogafestivalen i Oslo. Det hadde jeg ikke trodd, for da jeg var yngre likte jeg litt mer actionpreget idrett som langrenn, hockey og slalom.

  Da gir jeg denne awarden videre til:

  Strikketrollet , Elisabeths verden , Popsinue , Strikkesaken , Kreativekikki , Hula med det rare , Lizbeths strikkehjørne

  { Leave a Reply ? }

  1. Popsinune

   Tusen takk Xhantippe, for en koselig oppmerksomhet *klem*

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *