Ikke noe er så søtt som barnehender…

På fredag, da Mannen i Heimen var på festligheter med jobben, og jeg var forlatt som alenemamma for en kveld, og jeg ikke fikk til streameren (planen var så se “FInding Nemo” og spise popcorn”) og ingen andre filmer var aktuell å se for Store M; fant vi frem litt fingermaling. Jeg har lenge hatt planer om å ta avtrykk av hendene deres sammen, så fikk jeg da endelig gjort det. Grønn hånd er Store M som blir 4 år i mars, og blå hånd er Lille E som er snart 7 måneder. Dagens mål er å få tatt avtrykk av en fot og en hånd på samme måte, og så skal det forstørres 🙂

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Så koselig! Gøy å lage og et veldig kjekt minne å ha senere. De små vokser jo så fort.

  2. Tina

    Det ligger en award til deg på bloggen min!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *