Fredagskos

Endelig er der fredag. Ikke det at fredager er så veldig annereldes enn andre dager, men man merker jo at skuldrene senker seg litt mer enn til vanlig, selvom man er hjemme i mammapermisjon. Her sner det i dag, men vogna med Lille E har vært ute på tur for det. Hugget ved har jeg også gjort, så nå er alt klart (bortsett fra at jeg burde ha støvsuget gulvene) til helgen og alenemamma-kvelden (Mannen i Heimen skal på jobbfest). Til bursdagen min fikk jeg en te jeg har hørt mye om, men ikke smakt så i dagens anledning har jeg kokt opp vann og funnet frem teen. Skal kose meg med den sammen med noe strikketøy (holder på med ullbukse til Store M og sokker til pappaen min) samtidig som jeg ser en episode av “True Blood” (ikke noe er så kjekt med serier på dvd slik at man kan bestemme selv når man har mulighet til å se den). På det ene bildet her er det min stakkars Erica som står gjemt under sneen. Faktisk så er det to, men bare den ene synes. Jeg har nemlig klart å glemme de ute og så nå har de fått vinterkåper på begge to.

{ Leave a Reply ? }

  1. Thorunn

    Høres ut som du har lagt opp til en trivelig fredag!
    Nyt dagen videre og riktig god helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *