Kake og ake

For et par dager siden ble jeg ett år eldre, og det skulle jo feires litt. Jeg er ingen mester på kjøkkenet, men jeg hadde bestemt meg for at marsipankake skulle jeg klare å lage helt selv i år. Da jeg var i butikken og stirret inn i hyllen med marsipan, var fristelsen stor til å kjøpe ferdig marsipanlokk, men stoltheten holdt meg i ørene og derfor lot jeg lokket ligge og en rull med marsipan ble med meg hjem i stedet. Og her er resultatet, kakebunner er også laget av bloggeren. Og de som spiste kaken var veldig fornøyd!

kake

I dag var temperatuen grei for å tilbringe noen timer utenfor, både for små og store, og selvom det snedde og blåste litt, gjorde det ingen ting. Lille E ble puttet i vognen og Store M godt påkledd og med rattkjelke bar det avsted. Vi endte opp på en cafe hvor de over 18 fikk varm kaffe med noe attåt, mens Store M insisterte påå spise is, noe han gjorde med stor iver.
Og hvis det er noen som vil vite hvordan man kjører kjelke er det instruksjonsbilder under 😉

kjelketur

{ Leave a Reply ? }

 1. Anne

  Så flott kake! Hvem har fått deg til å tro at det er så vanskelig å lage maskipankake? Det værtse er å lage selve pynten synes jeg…. Ellers så kan jeg anbefale Trojka kaka på den bloggen du sendte meg link til. men neste gang jeg lager den kommer jeg nok til å doble sjoko-fyllet og kutte ut gele’n. super!

 2. Smarie

  Kjempeflott kake ;o) Og den smakte sikker kjempegodt ! Og herlige bilder med instruks om kjelkekjøring ;o)))

 3. Helen

  Kjempeflott kake! Eg reikner meg sjølv som ganske habil baker, men marsipankake har eg aldri laga sjølv:) Eg tar det som ei utfordring:)

 4. judith

  Gratulerer med overstått bursdag!
  Kaka så god ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *