Jeg prøver å bli venn med symaskinen

Etter å ha vært på ferie og sett hvordan min svigemor håndterer symaskinen kan jo en hver bli inspirert til å prøve. Jeg har ikke sydd så mye selv, men synes det er så mye fint som kan produserer, særlig sy ting til Store M og Lille E som er unike og som ingen andre har. Svigermor har blant annet sydd en flott kjørepose til Lille E, skal ta bilde av den senere og legge ut, for den er kjempeflott! Etter å ha sett på noen mønstre (“Barnetøy du selv kan sy”, min svigemor har den i orginal fra 70-tallet, og jeg har kjøpt opptrykket selv), så måtte jeg bare innom en stoffbutikk og endte opp med litt godsaker derfra. Og jeg elsker som kjent farger,gjerne mye og mange farger, og da jeg så de flotte skråbåndene, måtte jeg jammen ha med meg noen. Jeg kjøpte med noen stoffduker hvor jeg har sydd noen smekker, laget tre i går. Ganske så enkelt da jeg først fant ut hvordan jeg skulle gjøre det. Må innrømme at jeg er litt stolt av meg selv 😉 Lurer litt på å sette i gang med en smekkbukse til Lille E eller en bukse til Store M, men så har det kommet ei lita jente i København som jeg skulle ha strikket noe til. Vi får se hva tiden bringer.

stoff jan

{ Leave a Reply ? }

 1. Eling

  Ikkje verst forsøk, dette! Skråband er ikkje det eg synest er enklast å få pent, så når du har fått det så fint til, tenkjer eg at du og symaskina kjem til å bli skikkelig gode vener etter kvart!

 2. Linda aka AvaAdore

  det ble jo bra jo! digger stoffene og fargene!!!;)

 3. Wenche/chawo

  Så flotte smekker du har sydd.Herlige stoffer du har brukt i dem.

 4. Prinsesse Vilikke

  Vanvittig herlig blogg!! Fantastisk fine smekker!

 5. amylin

  Flotte smekker, og du er da allerede ganske god venn med symaskinen synes jeg.

 6. hobbyvenn

  Så fine smekker du har sydd. Ser ut som du er venn med symaskinen din. Du kan nok trygt gå i gang med nye prosjekter… Nydelig bilde av guttene i innlegget under forresten. Ser så fredelig og harmonisk ut…

 7. AnitaK

  så fine smekker du har sydd! Jeg blir så imponert over alle som kan sy jeg, siden min egen symaskin hater meg dypt og inderlig 🙂 Men jeg har sverget på at vi en dag skal bli venner… Ha en flott dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *