“Eremittkrepsene”- Anne B. Ragde

kreps.bmp

Da har jeg omsider lest bok nummer to i serien om brødrene fra Neshov i Trøndelagen, og jeg likte romanen godt. Ragde skriver frodig og variert, og man må ikke ha professorgrad i en eller annen underfundig vitenskap, for å få med seg innholdet. Hun skriver for grasrota. Jeg koste meg så med romanen, at skuffelsen var stor, da den sluttet i intet. Selvom sagaen ikke er sluttet, og bok nr 3 er i salg nå, ble jeg litt småsint da den endte så brått. Jeg forventer at når jeg leser en roman at den har en form for avslutning som ender historien på en måte, uavhengig om det kommer en etterfølger eller ikke. Det ble nesten som å lese et utdrag av en roman i norsk ukeblad, hvor man må på neste kapittel til neste utgave. Desverre Ragde, av prinsipp fordi jeg følte meg sveket og bedratt, er jeg nå usikker på om jeg kommer til å lese neste bok du har skrevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *