Det er snø i Danmark også

Jeg har jo feiret nyttår i Danmark mange ganger, og i år er første gang snøen virkelig har blitt liggende, og vi kunne ta med Store M på aketur. Det er nesten som å være hjemme. I dag ble det trilletur/aketur i nærområdet, hvor målet var den lokale fiskehandler. Store M er veldig glad i fisk, og vi skulle kjøpe fiskekaker til lunsj. Lille E sov godt i vognen sin hele turen. På veien hjemover kom jeg over et forlatt juletre liggende blant rester av raketter, et symbol på det gamle året som ligger slengt tilbake. Litt vemodig er det jo også med disse gamle trærne som ligger utenfor døren, som ingen riktig gidder å kaste ordentlig, men bare lemper de ut når eierne finner det for godt.

Vi gikk faktisk forbi en garnbutikk med SALG i vinduet, men jeg var standhaftig og gikk ikke inn! *STOLT* Til og med Mannen var imponert over ryggraden jeg viste. Jepp, kanskje har man blitt et nytt og bedre menneske på det punktet?

januar10

{ Leave a Reply ? }

  1. amylin

    Så flink du er som gikk forbi en garnbutikk med salg. Vet ikke om jeg hadde klart det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *