Da har vi entret 2010

nyttaar

 

Etter noen hektiske uker med jul og alt det innebærer, en meget hyggelig julefeiring hjemme hos oss selv for første gang, og noen avslappende dager i masse snø og kulde sammen med gode venner og familie, pakket vi bilen og satte nesen for Århus for å feire nyttår der sammen med resten av familien og flere gode venner. I tillegg har Mannen tatt ut mer ferie, så vi kan ha noen ekstra dager å late oss på, før hverdagen slår til igjen. Nyttårsaften ble veldig hyggelig, og Store M syntes at raketter og andre ting som kan sprenges og som lager lyd var topp, men likevel var det godt å ha pappa i nærheten, for det kunne bli litt skummelt. Og vernebriller, det måtte på, både for liten og stor. Lille E derimot lot seg ikke merke med at det var slutten på det året han ble født, men koste seg med pupp og grøt. For ett år siden var jeg gravid og vi visste ikke helt hvordan svangerskapet skulle gå, og året etter på sitter vi i sofaen og leser bok med to, sunne og friske gutter.

Året som gikk var et merkelig år. 2009 er året livet sto på vent og året hvor dårlig samvittighet ovenfor både Mannen og Store M var kraftig tilstede. 2009 var også året hvor man innså hvor viktig det er og hvor heldige vi er som har omsorgsfulle familier rundt oss på begge sider, som ikke viker unna når det røyner på, men som hjelper og støtter oss. 2009 inneholdt store omveltninger for den lille familien i det gule huset, både med ny jobb for Mannen og meg selv, med svangerskap som ikke gikk som planlagt, for Store M overnattet hos besteforeldre fordi mamma ikke kunne ta seg av ham fordi hun lå på sykehuset. I juni ble Store M storebror til Lille E, og de ble verdens beste venner med en gang. Når jeg ser tilbake på dette året som har gått, er jeg full av takknemlighet, til mine barn, mannen og familien som har hjulpet oss mer enn vi kunne be om. Jeg håper at vi i 2010 får mulighet til å gjøre gjengeld. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden har planlagt for oss.

{ Leave a Reply ? }

  1. Strikketrollet

    Nei, nå ble jeg nesten rørt til tårer! Måtte dette bli et enklere år for dere. Vi i Nannestad ønsker dere som alltid alt godt. Hipp hurra for alle i det gule huset. Klem fra oss i det grønne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *