Da er dagen her som vi har ventet på…

Da er dagen her, selveste julaften, og sneen laver ned i tykke flak utenfor. Kan man få mer julestemning? Her startet dagen med julemorgen kl 7, tente lys og sjokolade. Ypperlig og hyggelig start på en dag som er preget av forventning, iallefall hos Store M. Etter en koselig pakkerunde i hele går til venner og familie, kom vi endelig hjem i snøtåken, fikk puttet barna til sengs, og pyntet juletreet. VI har bestemt oss for å ta litt fra hvert land, så det ble norske flagg og danske sukkertøystenger på vårt tre. Store M har allerede prøvesmakt de røde og hvite juletrepyntene.

juletre

Under treet er selvsagt julegaver i forskjellige størrelser og fassonger plassert, men den jeg gleder meg mest til å åpne er denne, som Store M har laget i barnehagen.

gave

Eller så har jeg blitt ferdig med to nye julegaver som er pakket inn. Den i grått er til min far, for alt han ønsket seg denne julen var en ny, hjemmestrikket lue. Garn og pinner og mønster og en kveld, og så far luen ferdig. Håper den faller i smak.

lue1

Den andre luen er til Lille E. Han får en lue strkket i samme garn som ulldressen jeg har strikket før, og jeg er litt spent på å se om den passer. Mønsteret heter Avatarix (? finnes på Ravely), men i stedet for knapper og knappehull har jeg strikket to snorer i steden.

 

lue2

 

Nå er det tid for å spise risengrøt, og så skal det lauges. Gutta skal sove litt før vi får julebesøk og middagen skal fortæres.

God jul alle sammen!

{ Leave a Reply ? }

  1. Krøllemikkel

    Ønsker deg en god jul!

  2. Torunn

    Så flotte huer!! Ønskjer deg og dine ei fortsatt fin jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *