Det lakker og lir…

julelys

Nå er det ikke lenge til julaften. I år skal vi for første gang være hjemme hos oss selv, og jeg gleder meg utrolig mye til det. Blir litt ekstra stas å gjøre klart til jul når man kan tenne julelysene på sitt eget tre på julaften. I kveld haddde vi besøk av mine fettere og kusiner med tilhørende ektefelle og barn til julegrøt, og det var kjempe hyggelig. At det ble -15 grader på gradestokken og at snøen dalte sakte men sikkert ned som løvtynne flak, hjalp jo ikke i det hele tatt på julestemningen 😉 Nå er huset klart til den store dagen, og roen kom da gjestene entret huset, for da var jo huset fiks og klart til jul, alle med nisseluer og julekort ble utdelt og pakker bytttet eiere. Nå er jeg virkelig i julemodus kan man si! I morgen skal de siste julegavene kjøpes inn, og forhåpentligvis kommer sofaene som vi har ventet så lenge på fra Danmark. De står i dag på Alnabru så jeg håper virkelig de blir levert snarest.

Julekakene har vi bakt, dog ikke alle syv sorter, men peppekaker ble det. Og konfekt. Masse konfekt. Det er så hyggelig at Store M er blitt så stor at han kan være med å lage julegodter og bake pepperkaker og klippe og lime julekort. Det var også en meget stolt gutt som hadde med en egen julepose med julegaver i til mamma og pappa hjem fra barnehagen før helgen.

Jepp, nå kan julen komme. Det lakker og lir, og jeg er klar.

pepperkaker<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *