Så var det advent…

Så er julen virkelig over oss. Det er tent to lys i adventstaken og snøen daler ned utenfor. Det går faktisk overraskende fort til den 24. Julen har også kommet innendør her hos oss. Julestjernen er hengt opp, og legg merke til snøen i bakgrunnen;

julestjerne

En ny gave er også i boks, en liten strikket ulljakke til en dukke. Den er pakket inn sammen noen andre ting til ei lita jente. Oppskriften er fra “Brukt på nytt” og garnet er labbetuss. Synes kanskje at målene i oppskriften ikke var helt som jeg ville ha gjort det, men jeg håper da den passer. Siden det er bare tog og biler som er spennende i vårt hjem, har jeg dessverre ingen dukker å prøve den på.

dukkejakke

Fargene er iallefall veldig jentete. Jeg har ikke så mye rødt og rosa i mitt lager, så planen om å strikke den i restegarn gikk litt i vasken, men fint at det finnes tøft, rimlig garn der ute som egner seg til dukkestrikk. Et stort pluss var jo at den er strikket i rillestrikk, noe som gjør at den blir lett å ta av og på for små barnehender.

{ Leave a Reply ? }

 1. Hanne

  Kjempe søt jakke 😀

 2. Hanne

  Det ble en søt dukkejakke. Passer HELT sikkert, for de fleste som leker med dukker/bamser har dem jo i ulike størrelser…
  Vi har nesten samme adventsjerna, ser jeg. Vi måtte kjøpe ny i år, etter at jeg var uheldig å miste den gamle i golvet lillejulaften i fjor. Den var 22 år gammel og av tynt tre/spon, så jeg skal hilse og si at den gikk i 45.000 biter. Litt leit at det gikk slik, men jeg er nå blitt glad i den nye av messing allerede.
  Ha ei flott desemberuke!
  Pludrehanneklem

 3. medina

  Jakken var skikkelig fin den. Nydelig farge og i det hele tatt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *