Jeg har ikke gitt helt opp…

……….. den berømmelige mariusgenseren, bare se:

marius_ikke-ferdig

Etter å ha strikket hver del ferdig og satt dem sammen for å få til rundfelling, tok utgangspunkt i et annet mønster fra Sandnes med rundfelling på marius med samme maskeantall som jeg strikker, så jeg jo at det ble jo helt noldus. Det endte jo med at jeg måtte bite i det sure eple, og innse at jeg måtte rekke opp, strikke hver del for seg, og så montere det sammen. Jeg hater å montere, men heldigivs så sa mamma at hun gjerne hjalp meg med deg. Men genseren har blitt liggende, og liggende, og i dag tok jeg den frem, og er nå ferdig med den ene armen. Det kan jo være lurt å få den ferdig før ungen har vokst helt ut av den? Så får vi se om jeg klarer å holde motivasjonen oppe, og få den strikket ferdig før jul…..

{ Leave a Reply ? }

  1. Hege81

    Her var det masse flott strikking! Herlig hel dress. Søte knapper på den 🙂
    Skjønenr godt at du ikke har gitt helt opp på Marius-genser’n. Den blir jo så fin! Og har da ikke så mye igjen 😉 Heia-heia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *