“Breaking dawn”

breaking dawn

Forfatter: Stephanie Meyer

Da er jeg endelig ferdig med twilight-sagaen, og det har vært en underholdende og altoppslukende reise. Som jeg har nevnt tidligere så kan man ikke analysere persongalleriet eller romanen som sådann i filler, man må ha i bakhodet at disse bøkene er ikke skrevet for damer 30+. Jeg storkoste meg med denne romanen, og liker at Meyer kommer i mål, selvom jeg sitter igjen med noen ubesvarte spørsmål til slutt. Sympatien min for Edward vokser betraktelig, og det er jo godt, for den var rimlig laber i roman nr 3. Jeg er jo en Jacob-fan og føler at ringen blir sluttet og jeg er fornøyd med hvordan det hele ender for ham. Jeg gleder meg masse til “new moon” kommer på kino, og inntil da får jeg kose meg med å se twilight-filmen omigjen og om igjen, og så kan man jo lese om Edwards første møte med Bella her på Stephanie Meyers sider . Og ja, jeg er nok en twilighter…

{ Leave a Reply ? }

  1. Elisabeth

    Her i huset er det datteren min på 10 som er ekte Twilighter. Jeg må innrømme at jeg bare har lest utdrag, og heller ikke sett filmen enda den stadig vekk går i en av husets dvd-spillere 🙂 Må snart få tatt meg sammen der…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *