Høstsonate

hostsonate

Så er det søndagskveld, og med ild i peisen er det lite som minner om sommer. I kveld kom mannen og Store M fra det glade vestland hvor de har vært på guttetur. Lille E og jeg har hatt en langhelg for oss selv, det har vært skjønt, men selvsagt savner man de to andre medlemmene av familien. Det er fint å være alene, men det er flott å være sammen igjen. Etter å ha hentet gutta på Gardemoen, tente vi ild i peisen og i stearinlysene, for det er surt og kaldt utenfor. Høsten er nok kommet for å bli for denne gangen tror jeg.

Jeg har også strikket denne helgen. Ikke noen stor overraskelse for mange sikkert, men det ble ikke så mye som jeg hadde håpet på. Jeg har mange prosjekter på pinnene, men jeg har strikket iherdig på ullbuksen til StoreM. Det er begynt å bli kjølig ute, så det er på tide å få den ferdig. Ellers så strikker jeg også på bolen til LilleE’s mariusgenser. Han vokser som en rakett, og ulljakkene begynner å bli for korte, så da må jeg skynde meg å få denne ferdig; små bebisser har det best med ull når det er kaldt synes jeg.

ullbukseunderveis

I kveld har jeg fått overtalt mannen til å se “Twilight” sammen med meg. Gleder meg masse til det. Jeg har nå lest ferdig alle fire bøkene, og filmen har jeg sett flere ganger. Selvom jeg kanskje ikke er i akkurat målgruppa for filmen (og bøkene) så kan man drømme seg bort i vampyrer, highschool- forelskelser og spenning og fart.

{ Leave a Reply ? }

  1. Strikkesnuppa

    Så hyggelig blogg du hr. Ha en herlig kveld med mannen og Twilight. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *