Tilbake fra tur!

Det er nå fredag kveld, og jeg sitter her i stolen min,inntullet i teppe og med hovne føtter som er blodige av myggstikk. Nakken har vært mykere, og det er lenge siden jeg har vært så trett som det jeg er nå. Etter tre lange dager i kano, og en enda lengre dag på fjelltur, samt en dag i leieren med diverste spill, må jeg si at jeg har hatt ei strålende, fantastisk uke. Selvom man jobber 24/7 og det eneste stedet man er alene, er de fem minuttene i dusjen hver kveld etter en lang dag, har det vært spennende og opplevelsesrikt. Jeg har ledd, og trøstet, vært forbanna og oppgitt, men mest av alt har jeg smilt nesten 90 % av tiden. Våre tenåringer, i alt 110 i tallet, har vært en blid og positiv gjeng, som er blitt mestere i stormkjøkken og kan tilberede de mest avanserte suppeposer. De får til å sove med hodet i nedoverbakke, og med tærne utenfor soveposen når gradestokken kryper på minussiden. Jeg har storkost meg sammen med dem, og jeg tror vi alle er enige om at uka kunne ikke ha vært bedre. Til og med værgudene var på vår siden denne gangen, med steikende sol og ikke en eneste vanndråpe hele uken. Nesa mi er sår, fordi jeg hadde belaget meg på dårlig vær, og latt solkremen ligge igjen hjemme.

Selvom jeg nå skal innhente min etterlengtede søvn, som har vært en mangelvare i flere dager nå, må jeg nesten legge ut noen bilder som jeg tok oppe i fjellheimen. Som dere ser, så kom jeg på toppen! 😉

{ Leave a Reply ? }

  1. Fondster

    Ser ut som dere hadde en knall tur 🙂

    Fikk jo helt abstinenser da jeg så kanobildet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *