Sokker til junior!

sokk

Her om dagen fant vi ut at podens gummistøvler var for store, så mor fant frem garn og pinner og strikket sammen et par sokker til å bruke i dem. I disse regnfulle augustdager, er det viktig å være berett. Sokkeformen sitter godt på foten og garnet er utrolig vakkert, det kjøpte jeg i garnlageret i Århus ( se link til venstre). Nesten gang jeg skal til DK, kommer jeg nok til å ta med meg flere av disse nøstene. Må også si takk til den gode kjæresten min som ville ta bildet av sokkene, fordi mitt kamera var tomt for strøm, og at han la fra seg alt han holdt på med, da fruen ville ha sin vilje.. <3

Jeg har forresten holdt på med mange prosjekter, men jeg har desverre ikke fått lagt dem ut ennå, men de kommer, de kommer.

Neste uke skal jeg ut på tur, og strikketøyet kommer til å bli med, både på fjelltur og kanotur, så det blir nok lite med bloggen da.

{ Leave a Reply ? }

  1. Laurel

    Godt med en kreativ mor når nøden er der. Sokkene ble fine og jeg gleder meg til du får lagt inn dine siste prosjekter. Ha en flott opplevelse på fjellturen da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *