Hm.. litt stor?

Nå som høsten er her, med ild i peisen og kalde kvelder, tenkte jeg at det var viktig å få ferdig ulldressen til LilleE. Jeg strikket og strikket, og tenkte at det var viktig at den skulle bli lang, slik at den kunne vare lenge. LilleE følger vekstkurven til StoreM, så da er det lurt på strikke litt ekstra i lengden. Som sagt, så gjort… Og resultatet ble ikke som forventet; den ble altfor stor! Den passer sikkert fint til våren og neste høst, men nå? Nei. Så var det å dukke ned i garnlageret mitt (sender en stor takk til mamma og pappa som stoppet på Dale og tok men “noen” nøster babyull til meg), plukke frem pinner og mønster og starte på nytt. Denne dressen er strikket i rubin, mønsteret er fra Nøstebarn-boken, og takk til Nunnun som har laget dette flotte ekornmønstert jeg har strikket nederst på buksebena. Og for dem som har godt syn så er det ekorn på knappene også.

ulldress3

{ Leave a Reply ? }

  1. Krøllemikkel

    Kanskje for stor nå, men kjempeflott.
    Håper du får en flott uke!

  2. medina

    Så fin dress! Tittet litt ned i bloggen din, og sånne oppskriftsark husker jeg godt. Finns nok ikke på garnbutikkene her iallefall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *