Mere garn, er det plass?

lager

I huset vårt er det mange rom å fylle ting med, og i vindfanget var det er lite rom, som vi ikke visste helt hva vi skulle bruke det til. Jeg ville gjerne ha det som mitt hobbyrom, til symaskin, maling, dubeditter og selvsagt; garn og pinner, mønster og hobbybøker. Og så sa den  søte kjæresten min ja til det, og det er jeg så glad for! Så nå har jeg fått mitt eget lille rom, som bare er mitt. og det nyter jeg til det fulle. Den snlle  samboeren min kjøpte dessuten med gardinstoff til meg, da han handlet noen flere bokhyller på Ikea, så nå skal det også bli gardiner der. Uansett, her er et bilde av mitt garnlager. Det som man ikke ser der, er de posene med mange nøster til diverse store prosjekter, hvor jeg har kjøpt garn , men ikke fått begynt på ennå, bla en genser til meg selv, genser til kjæresten, heldress til ei lita jente og så videre og så videre…

mye garn

På fredag var jeg og arvingen ute på en liten shoppingtur, og vi havnet på Årnes. Jeg måtte da selvsagt besøke “Garn og sånt” og klarte selvsagt ikke la være å kjøpe noe som helst, så disse nøstene ble med meg hjem. Er i gang med å strkke noe av dem nå, så får tiden vise hva alt vil bli tilslutt.

{ Leave a Reply ? }

  1. Josefine (HB)

    Lekkert ! Blir spennende å se hva du tryller ut av dette ! Takk for titten ! 🙂

  2. Tinkel/Popsinune

    Grattis med eget hobbyrom !

    Jeg håper på det samme, men tror vi må finne et nytt hus først.

    Flotte garnhyller du har, og mye garn – DEILIG !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *