Late sommerdager

Nå har lille E snart vært hos oss i tre uker, og jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av. Lille M er stolt storebror og passer godt på lillebroren sin. Denne uken har jeg hatt et hyggelig besøk av mine svigeforeldre fra Danmark, et besøk særlig lille M satte stor pris på.  Det har ikke blitt mye tid til hobbyting disse dagene, men det gjør ingenting, for det er mye hyggeligere og viktigere å kose meg med gutta mine. Til min svigemor hadde jeg en liten gave, noen kluter og maskemarkører jeg har laget, og det var hyggelig at det falt i smak.

gaveklut

Men å la strikketøyet bli liggende helt alene har jeg ikke klart, men det jeg har fått til, er å sette i gang med et nytt prosjekt, selvom jeg har ullbukse til lilleM og ulldress til lilleE som jeg burde ha gjort ferdig før jeg startet på noe nytt. Det er ikke lett når man har handlet garn på salg hos Drops, som skinner og blinker og lyser av lange sommerkvelder, og fordi bomull frister mer å strikke av enn ull i denne varmen. Oppskriften er fra Drops, og denne jakken, den er bare til meg. Jeg har ikke strikket noe til meg selv på år, så dette er min barselgave til meg selv.

muskatjakke1

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Man trenger å strikke litt til seg selv også innimellom. Nydelig lillafarge! Bomull er perfekt til sommerstrikking. :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *